top of page

O NAMA

EURO-TIM d.o.o. je obiteljsko poduzeće smješteno u malom slavonskom selu Kujnik. Od 2005. godine, kada smo se prvi puta pojavili kao poduzeće, bavimo se poljoprivrednom proizvodnjom ratarskih kultura. Od tada pa sve do danas nije bilo uzaludnih koraka. Sve što smo radili bilo je s ciljem stvaranja kvalitetnih, zdravih i pristupačnih proizvoda. Vjerujući da je svaka stabljika, svako zrno i komadić zemlje važan, danas se predstavljamo kao pioniri u proizvodnji agro peleta na hrvatskom tržištu. 

Agro pelet je višenamjenski proizvod koji proizvodimo od slame soje, slame uljane repice, slame pšenice i lucerne. Koristi se kao u potpunosti prirodno i čisto, CO2 neutralno gorivo; kao stelja za životinje; te peletirana lucerna kao hrana za iste. Uprvo zbog toga proizvodnju smo proširili u tom smjeru. Slavonija je već godinama u nezavidnoj poziciji, a mi imamo ideju, želju i dajemo sve od sebe kako bi to promijenili. 

Naš cilj je stvoriti neovisnost, osigurati kvalitetu te omogućiti drugima isto. Vjerujemo u potencijal naše zemlje, iskustvo, konstantan rad, ideje i rast kvalitete naših proizvoda.

Da bi ste napredovali trebate vjerovati u napredak i morate misliti drugačije.

Mi smo tu da Vama bude toplo.

Mislite drugačije, 

EURO-TIM d.o.o.

Nalazimo se...

Nazovite...

Kujnik, Oriovac
Sjedište

tel. 035/430-018

tel. +385 99 416 41 68

Slobodnica
Skladište, proizvodnja i trgovina poljoprivrednih proizvoda

tel. +385 98 696 783

tel. +385 99 229 11 50

bottom of page